In 2015 aleg sa fiu CREATOR.

In 2015 aleg să fiu un CREATOR al realității mele/ a ceea ce mi întâmplă, să ies din zona de confort, să-mi depășesc limita ( să vad ce este dincolo de Nu știu, Nu vreau, Nu pot…) și să trăiesc senzatia unica de Wou!!!

Sunt deja ceea ce-mi propun să devin și aleg să experimentez unicitatea fără teamă într-o stare de abandon total.

1. Iubindu-ma pe mine insami, cautand in mine, urmandu-mi inima si facand numai lucrurile care-mi plac cu adevarat, traind in adevarul din mine. Care este adevarul din mine? Cand am GAND- de bucurie, cuvant – de adevar si sentiment- de dragoste .

2. Viața trăită fără teamă și deschiderea în fața incertitudinii: Dă-ți voie SĂ FII, Hai să vedem ce se întâmplă, dacă fac… permite sinelui nostru infinit să ofere răspunsuri și soluții care pot fi absolut inedite pentru noi și care se pot manifesta la limita miraculosului. Ori de câte ori ne deschidem în fața necunoscutului, puterea nostra interioara devine maximă.O dată cu Magia, cu întâmplarea vine nebunia, dansul și frumusețea.

3. Mă bucur de mareția mea sublima, de faptul că pot face/ fi orice aleg să fac/fiu pentru că sunt scânteie divină. EU SUNT DEJA ceea ce vreau să fiu. Creez proiecte pe care le duc până la capăt.

4. Iubire necondiționată de sine și de ceilalți și acceptarea celorlalți așa cum sunt. Dacă nu pot schimba ceva care nu-mi place/convine SCHIMB modul de a privi acel lucru, perspectiva. (deci eu schimb sau mă schimb) . Manifest și răspandesc BUCURIE.

5 Rasul. Nu mă iau niciodata în serios.

Cum? Prin iubire de sine, dragoste necondiționată fața de orice și oricine, bucurie pentru orice mi se întâmplă, acceptare a ceea ce nu pot schimba și recunoștintă.

Reclame
Acest articol a fost publicat în eu - bucatele de poveste. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s