In 2015 aleg sa fiu CREATOR.

In 2015 aleg sa fiu un CREATOR al realitatii mele/ a ceea ce mi intampla, sa ies din zona de confort, sa-mi depasesc limita ( sa vad ce este dincolo de Nu stiu, Nu vreau, Nu pot…) si sa traiesc senzatia unica de Wou!!!

Sunt deja ceea ce-mi propun sa devin si aleg sa experimentez unicitatea fara teama intr-o stare de abandon total.

1. Iubindu-ma pe mine insami, cautand in mine, urmandu-mi inima si facand numai lucrurile care-mi plac cu adevarat, traind in adevarul din mine. Care este adevarul din mine? Cand am GAND- de bucurie, cuvant – de adevar si sentiment- de dragoste .

2. Viata traita fara teama si deschiderea in fata incertitudinii: Da-ti voie SA FII, Hai sa vedem ce se intampla, daca fac… permite sinelui nostru infinit sa ofere raspunsuri si solutii care pot fi absolut inedite pentru noi si care se pot manifesta la limita miraculosului. Ori de cate ori ne deschidem in fata necunoscutului, puterea nostra interioara devine maxima.
Odata cu Magia, cu intamplarea vine nebunia, dansul si frumusetea.

3. Ma bucur de maretia mea sublima, de faptul ca pot face/ fi orice aleg sa fac/fiu pentru ca sunt scanteie divina. EU SUNT DEJA ceea ce vreau sa fiu. Creez proiecte pe care le duc pana la capat.

4. Iubire neconditionata de sine si de ceilalti si acceptarea celorlalti asa cum sunt. Daca nu pot schimba ceva care nu-mi place/convine SCHIMB modul de a privi acel lucru, perspectiva. (deci eu schimb sau ma schimb) . Manifest si raspandesc BUCURIE.

5 Rasul. Nu ma iau niciodata in serios.

Cum? Prin iubire de sine, dragoste neconditionata fata de orice si oricine, bucurie pentru orice mi se intampla, acceptare a ceea ce nu pot schimba si recunostinta.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în familia. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s